UNBOXING WELCOME GIFT FROM ALTHEA KOREA YANG KHUSUS UNTUK ALTHEA ANGEL.

09:23


Keriangan diriku terserlah bila mendapat welcome box dari Althea ni. Nak tahu kenapa aku excited sangat? Antara sebabnya adalah aku telah terpilih sebagai salah seorang beauty ambassador yang mana ia diberi nama Althea Angel. Althea Angel ni telah diwujudkan oleh pihak Althea khusus untuk semua beauty blogger, vlogger dan juga youtuber dari negara Malaysia, Singapore, Thailand, Indonesia, Philipina dan juga USA. Bukan semua blogger di Malaysia ini terpilih sebagai Althea Angel jadi bila dah berkesempatan tu gunakan dan manfaatkan sebaik mungkin sebab akan dapat pelbagai tawaran menarik dari mereka. Semasa aku tengok ramai blogger post yang diaorang terpilih sebagai Althea Angel ini aku rasa ralat juga sebab pikir tak dapat tapi rupanya diaorang ambik masa dan hantar emel step by step mungkin untuk review dahulu layak atau tidak. Jadi bila dapat sahaja emel dan menyatakan aku diterima, rasa bahagia sangat.


Nak tahu kenapa rasa bahagia? Korang boleh tengok antara kelebihan di bawah ini untuk sesiapa yang terpilih menjadi sebahagian Althea Angels ini:- 

  • Welcome Gift
  • Monthly K-Beauty Giveaways
  • Seasonal Annual Shopping Credits
  • Exclusive Discount Code
  • Birthday Credits
  • Exclusive Althea Reviews
  • Althea Studio Access
UNBOXING WELCOME GIFT BOX 

Tahun ini Althea menyambut ulangtahun yang ke -3 dan Happy Birthday Althea. Jadinya sempena dengan birthday mereka ada mengeluarkan produk terbaru dan masa zya dapat ni mereka belum lagi dijual tetapi kami sebagai Althea Angel merasa dulu. Ok jom kita unboxing barang apa yang zya dapat dari dalam Welcome Gift Box Althea Angel ni. Korang tengok video unboxing di bawah ini.




Antara barang yang ada di dalam welcome gift box tersebut ialah:- 

  • Spread Your Wings Make up Bag
  • Spread Your Wings Hand Magic Mirror
  • Althea Real Fresh Skin Detoxer Green Tea
  • Althea Real Fresh Skin Detoxer Rose
  • Cute Small Origami Present Box
  • Welcome Card
  • Discount Card Super Saver
Sekian sahaja entri untuk unboxing welcome gift ini dan nantikan review untuk dua produk zya dapat ni nanti pula yer. Terima kasih semua. 




You Might Also Like

1 comments

  1. Wowee..keseronokkan berganda tau dapat beauty box macam ni.Congrats Althea Angels. kita geng!

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...