Iqa Nizam Bersama Lagu Terbarunya Angan Merintih

by - 08:13


Muzik....muzik....muzik....Itulah yang sering aku layan bila bosan-bosan ni. Hari-hari duk scroll youtube sampai la aku terjumpa satu video clip lagu nyanyian dari Iqa Nizam yang bertajuk Angan Merintih. Serius best, asyik sungguh suara dia. Bila aku dengar suara Iqa Nizam ni terus macam jatuh hati sebab suara dia unik sangat vokal dia pun mantap. Aku dengar lagu dan hayat lirik dia sampai habis memang asyik la. Korang tak percaya korang boleh baca lirik-lirik lagu Iqa Nizam di bawah ini. 

ANGAN MERINTIH
ARTIS : IQA NIZAM 
LAGU / LIRIK: EL HADAM 

Verse 1: Telah Tercipta, Saat Dirasakan Tiba 
Menjunjung Nikmat Bahgia Tanpa Duga
Namun Terselit Sesuatu 
Yang Menyakitkan Tanpa Segan Silu 

Pre chorus: Mana Mungkin, 
Ku Kan Menjadi Sasaranmu Lagi 
Kerana Ku Tahu Kau Hanya Membuatku Ku 
Berangan Dalam Beradu-!!! 

Chorus 1: Disaksikan Bulan Indah Cantik Mengambang 
Temani Hatiku Sepinya Dibunuhmu 
Bicara Katamu Membuatku Akur
Kisah Tersimpan Hanya Mimpiku 

Verse 2: Biar Sakit Dalam Diri Ku Sendiri 
Takku Biar Mereka Menangis Untukku 
Kerana Ku Yakin Disebalik 
Kisahku Tersimpan Harga Tiada Ternilai

Jom kita tengok video yang aku jumpa di youtube ini. Aku tengok view untuk video dia boleh tahan banyak juga tu. 


Okay alang-alang korang dah buka dengar tu cuba la tekan button subscribe yang ada tu. 


Korang juga boleh aktifkan nada pemanggil ini dengan cara berikutnya:

MUAT TURUN NADA DERING

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*669926# tekan Call/Hantar
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1373151# tekan Hantar/Call
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 10051619 dan hantar ke 28383
Celcom CallMeTones -- Dial *323*738750# tekan Call/Hantar

Untuk maklumat lanjut mengenai Iqa Nizam dan lagu ini korang boleh rujuk link di bawah ini:


Online Music Store: http://www.i-musicland.com


Album : Iqa Nizam - Angan Merintih
℗ & © 2020 INSICTECH MUSICLAND SDN BHD
Publishing: MEDIA ASIA PRODUCTION SDN BHD



#IqaNizam #AnganMerintih #InsictechMusicland #ICSYVMY #slowrock #Indonesia #malaysia #izinkan 

You May Also Like

4 Comments

  1. Tapi vc dia tak bestnya. Cari la hero kacak sikit. Hahaha

    ReplyDelete
  2. 1st time dgr nama ni. Boleh la dgr nnt

    ReplyDelete
  3. Artis tengah nak naik ni.terbaik

    ReplyDelete
  4. macam x pernah dengar pun nama dia.. BBNU la ni..

    ReplyDelete

Hye uollss Sila tinggalkan komen anda satu pun jadilah hehehehe